Latter

 

Hvad er latter?

 Det er en spontan bevidsthedsrespons på en situation, hvor to begivenheder eller to hændelser eller to personer, ikke - i tingenes naturlige orden - hører sammen, de er mærkeligt uforenelige eller i modsætning til hinanden.


Det er en bølgeeffekt, der opleves af alle levende højere arter, der er i stand til at foretage bestemte bedømmelser eller opfattelser.

 Den eliminerer stress. Bølge-effekten mærkes over hele diafragma*, som beskytter hjertet og nervesystemet.

Som I har lagt mærke til ved at undersøge skabelsens natur, er alt muligt gjort i evolutionen af design og vækst i levende kroppe for at lave en krop, der er fuldstændig tilpasset til omgivelserne for at gøre det muligt for den, der bebor kroppen at have det behageligt, være glad og leve uden stress.

Stress er skadelig for helbredet.

 Det er i modsætning til GUDDOMMELIG BEVIDSTHEDS VILJE.

 Et spontant og hjerteligt latterudbrud er først oplevet som en bølge af bevidsthed gennem hovedet, der letter hele bevidstheden.

 Dette følges straks af den fysiske "bølgeeffekt" af latter, der opleves som et let åndeslag på diafragmaen* for at opbryde spændinger og for at udglatte enhver rest af bitterhed.

 Sommetider bliver latter i en meget morsom situation forlænget i en sådan grad, at personen til sidst føler sig udmattet - men også glad og temmelig ked af, at latteren er færdig.

 De fleste mennesker vil vidne om, at latter fremmer en følelse af velvære, selv om der var uenighed blot et øjeblik tidligere.

 Hvis en person virkelig kan grine, idet denne ser absurditeten i en situation, hvor der tidligere har været ærgrelse eller sårethed, frigøres spændingen og venlige relationer genoprettes spontant.

Latter er en kærlighedsgave til en skabelse, der er besat af og har brug for befrielse fra deres egoer.

Som ego-driften gradvist løsner sit greb om jeres sind og følelser, vil I opdage, at latter bobler spontant op og bringer en vidunderlig følelse af frigivelse.

Latterens "bølge-effekt" øger jeres bevidstheds vibrationsfrekvenser, ikke kun fordi der er frigivet energi, hvor I mest har brug for det - over jeres hjerte - over jeres diafragma*, sædet for jeres følelser, men fordi LATTER er direkte af Guddommelig Bevidsthed.

Derfor er latter Guddommelig: LATTER og jeres indre barn

Når I læser disse Breve og mediterer og jeres niveauer af bevidsthedsvibrationer hæves, vil I opdage, at gamle mentale mønstre ikke længere er behagelige i jeres sind.

I vil søge måder og midler til at skubbe dem ud af jeres bevidsthed.

Når I bevæger jer opad åndeligt og stadig mere ønsker at aflæsse uønskede menneskelige ego-drifter, bliver konflikten i jeres følelser stadig mere belastende og I længes nu og beder om lettelse.

I vil opdage,

at når I vender jer til Guddommelig Bevidsthed og lidenskabeligt beder om Guddommelig Bistand, vil hjælpen helt sikkert komme.

I vil med succes slippe af med uønskede tanker og reaktioner og I vil da opdage, at latteren bliver mere og mere spontan.

*diafragma: mellemgulvsmusklen

 

Kristusbrev 9