red. og opdat. 14-08-2022

Dr. Mary C. Neal

En kajakulykke under et sydamerikansk eventyr bringer en kvinde til himlen - hvor hun oplevede Guds fred, glæde og engle - og tilbage til livet igen.

 I 1999 druknede ortopædkirurg, hengiven kone og kærlig mor Dr. Mary C. Neal i en kajakulykke i Los Rios-regionen i det sydlige Chile.

Mens hun strøg ned ad et vandfald, blev hendes kajak fæstnet i bunden, og hun blev øjeblikkeligt og fuldstændigt opslugt af vandmasserne.

På trods af hendes ledsagers redningsindsats var Mary lang tid under vand og ”døde” derfor.

”To heaven and back” er Marys bemærkelsesværdige historie om hendes livs åndelige rejse og hvad der skete, da hun gik fra liv til død til evigt liv og tilbage igen.

Med detaljer om hendes følelser og omgivelser i himlen, hendes kommunikation med engle og hendes dybe følelse af tristhed, da hun indså, at det ikke var hendes tid, deler Mary den fængslende oplevelse af dette mirakel.

Marys liv er for evigt blevet ændret af hendes nyvundne forståelse af sit formål på jorden, sin bevidsthed om Gud, sit tættere forhold til Jesus og sin personlige åndelige rejse forstærket af sin egen oplevelse i himlen.

Bøger:

Saxo

Mary C. Neal

Amazon

Mary C. Neal

Youtube:

Meget mere om nærdødsoplevelser: